در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

من قصد مهاجرت به کشور کانادا رو دارم و به من گفتند که باید سه سال سابقه بیمه داشته باشم در صورتی که فقط 6 ماه سابقه دارم. هیچ راهی وجود نداره که من 2/5 سال بیمه اضافه رو درست کنم؟ بخرم یا هر چیزی. من کار کردم ولی بیمه نبودم. باید چی کار کنم؟ خیلی ناامیدم. لطفا کمک کنید.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام امکان خرید سابقه فقط برای افرادی که کمتراز ده سال سابقه دارند وسن آقا 60سال وسن خانم 55سال باشد تا سابقه آنها به ده سال برسد برای اینها خرید میسر میباشد لیکن شما چنانچه شما برای  کارفرمایی کار کردید وحق بیمه مربوطه به هر دلیلی پرداخت نشده است میتوانید در مراجع حل اختلاف قانون کار اقامه دعوی نموده ومستند به ماده 148قانون کار رای دریافت نمایید ویا اینکه مدارک ومستندات دال براشتغال ومزد بگیری راضمن تکمیل فرم شماره یک ادعای سابقه به شعبه تامین اجتماعی که کارگاه در محدوده آن قرار داردارایه نماییدوبدیهی است احتساب سابقه شما در صورت احراز اشتغال ومزد بگیری پس از وصول حق بیمه انجام خواهد شد