در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام و خسته نباشید
بنده 22سالمه به مدت چهار سال در زمینه برنامه نویسی به بصورت آزاد کار میکنم .
1- چه بیمه ای را باید برای خودم انتخاب کنم تا برایم سابقه کار محسوب بشود ؟
2- در این زمینه چه پیشنهاد و راه حل هایی رو به بنده معرفی میکنید ؟
4- هزینه اینگونه بیمه ها به چه صورت است ؟
5- در رابطه با بازنشستگی ، از کار افتادگی ، درمان ،
فرزندان و همسر و... کدام بیمه بهتر این موارد را پوشش می دهد
از پاسخگویی شما بینهایت سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام.شمامیتوانید با اخذ مجوز  کاراز سازمان مربوطه وگرفتن کدکارگاهی از شعبه بیمه تامین اجتماعی (نسبت به پرداخت حق بیمه وایجاد سابقه کار)اقدام نمایید.در غیراینصورت بایدبیمه اختیاری واریز نمایید.که سابقه بیمه احتساب  میشود ولی سابقه کار محسوب نمی شود.یا انکه در شرکت دیگری برای شما بیمه واریز شود.