در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

من سابقه ۷ سال ببه اختیاری رو دارم والان ۳ ساله به دلیل گرانی بیمه اختیاری بیمه ام قطع شده اکنون بی کارم میتوانم من هم از بیمه مشاغل آزاد استفاده کنم ولی نه مغازه دارم و نه در مغازه کسی هستم آیا بیمه مشاغل آزاد مجوز کسب میخواهد و آیا از این بیمه مشاغل آزاد استفاده کنم  بازرسان به محل فعالیت سر میزنند یا نه
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام بدون جواز کسب هم امکان پذیر است و در رابطه با سوال دوم بله قطعاً بازرسی دوره ای تامین اجتماعی از محل کار شما صورت خواهد پذیرفت