در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام، پدرم حدود 27 سال سابقه بیمه داره، که ده سال اخیرش رو خودش مشاغل آزاد 18 درصد رد کرده، اگر در این چند سال اخر بیمش رو به بیمه اختیاری تبدیل کنه، آیا با حقوق بازنشستگی بیشتر بازنشسته می شود؟

(با توجه به اینکه حقوق بازنشستگی از میانگین دستمزد سه سال اخر محاسبه می شود)
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورت ابطال جواز کسب و با شرطی اینکه بین فاصله ابطال و شروع بیمه پردازی اختیاری بیش از ۹ ماه  فاصله ایجاد نگردد امکان پذیر است