در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

رسیدگی به اختلاف در مورد سهامی که کارگران در شرکت دارا می باشند و دعاوی مربوط به سود این سهام به عهده کدام مرجع است ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

اختلاف در مورد سهام و پرداخت سود مربوطه، اختلاف کارگری و کارفرمایی موضوع قانون کار نبوده و کارگران در ارتباط با سهام و مطالبه سود می باید همانند دیگر سهامداران به مراجع دادگستری مراجعه و طرح شکایت نمایند.