در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام

چند سوال داشتم

اولا برای بازنشستگی، تفاوتی وجود دارد بین پرداخت بیمه بصورت متوالی و پشت سرهم با پرداخت بیمه بصورت موردی؟مثلا ۴ ماه را ندهیم بعد دوباره شروع کنیم به پرداخت.

دوما آیا خرید بیمه سربازی مقرون به صرفه است یا خیر؟

سوما اگر میان تاریخ سربازی و تاریخ شروع بیمه ی اختیاری یا اجباری، فاصله ی زمانیِ ۵ ساله باشد موردی ندارد؟

چهارما ایام دانشجویی را میتوان جزو سابقه ی بیمه تامین اجتماعی لحاظ کرد؟

پنجما در زمان هایی که تحت تکفل پدر بوده ایم در بیمه خدمات درمانی، می توان آنها را جزو بیمه تامین اجتماعی رد کنیم یا خیر؟

تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

1 - سوابق متوالی و متناوب تاثیری در بازنشستگی شما ندارد و سوابق بیمه شما بصورت پراکنده نزد تامین اجتماعی محفوظ و قابل بهره برداری است.

2 - قطعا خرید ایام سربازی مقرون به صرفه است چون 23 درصد توسط دولت پرداخت میشود و شما 7 درصد پرداخت می کنید.

3 - ایرادی ندارد بین سربازی و بیمه فاصل بیافتد و ایام سربازی قابل خرید و احتساب در سوابق بیمه میباشد.

4 - سوابق دانشجویی جزو بیمه نیست.

5 - خیر ایامی که شخص تحت تکفل پدر یا مادر میباشد جزو سوابق بیمه محسوب نمیشود.