در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام.

من چند ماهی رو بیمه اختیاری برا خودم رد میکردم فقط در حال حاضر هزینش زیاد شده و میخوام به مشاغل آزاد تبدیلش کنم بدون دفترچه شرایطش چطوریه؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

تبدیل بیمه اختیاری به حرف و مشاغل آزاد ایراد ندارد و شما با ارائه درخواست به شعبه نسبت به قطع بیمه اختیاری اقدام می نمایید و می توانید درخواست بیمه حرف و مشاغل با سه نرخ 12 درصد که فقط بازنشستگی و فوت بعد بازنشستگی ، 14 درصد با تعهدات بازنشستگی و فوت بعد یا قبل بازنشستگی یعنی مستمری بازماندگان و نرخ 18 درصد با تعهدات بازنشستگی ، فوت قبل و بعد بازنشستگی و از کارافتادگی را بدهید.

در صورتی که تمایل به دریافت خدمات درمانی باشید با پرداخت سرانه درمان برای هریک از افراد تحت تکفل (  اجبارا برای همه ) که در سال 97 برابر 44000 تومان میباشد دفترچه دریافت کنید.

لازم بذکر است چنانچه افراد تحت تکفل شما زیاد باشد بیمه اختیاری از حرف و مشاغل آزاد با صرفه تر است و فرانشیز هم ندارد.