در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

 پدرم دارای ۱۸سال سابقه کاردرشهرداری وپرداخت حق بیمه کامل میباشد الان شغل آزادداردواگربخواهیم برای ادامه بیمه بصورت اختیاری بیمه ی حرف ومشاغل آزادکنیم آیابیمه شامل فرانشیزمیشه یابیمه اجباری؟درضمن اتباع خارجی هستیم متاسفانه وشرایط بازنشستگی دراین موردچگونه میباشدباتشکر
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

بعد ا اتمام اشتغال در صورت بیمه نمودن فرد بعنوان بیمه اختیاری فرد بیمه میگردد و در بیمه اختیاری بیمه شده درصدی ا هینه های درمان را خود باید بعهده بگیردد وبعبارت دیگر فرانشی درمان را پرداخت نماید

اتباع خارجی دارای پروانه اشتغال به کار عینا تابع شرایط قانون تامین اجتماعی خواهند بود و با پرداخت 30سال سابقه حق بیمه بانشستگی برخوردار خواهند کردید