در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

امکان هم زمان بیمه حرف و مشاغل ازاد تامین اجتماعی و بیمه اختیاری زندگی ایران(بیمه مان) وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

همزمان با بیمه تامین اجتماعی(بهر نوعی که باشه اعم از اختیاری،اجباری،مشاغل آزاد،زنان خانه دار و....)،میتونین هر نوع بیمه زندگی از هر شرکت بیمه ای رو حداکثر تا سقف ۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان حق بیمه در سال(ماهانه ۶۶۷،۰۰۰ تومان)، و به تعدد ثبت نام نمایید.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر و نیز ثبت نام بیمه عمر مورد نظر،لطفا فرم مربوطه را پر نموده تا با شما تماس حاصل گردد.