در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

امروز چهارم دی سال 96 مزاجعه کردم به تامین اجتماعی برای پرسیدن شرایط بیمه

بیمه مشاغل آزاد ماهانه 175 هزار تومان + هر دفترچه بیمه ماهانه 45 هزار تومان »» آزمایشات و معاینات پزشکی باید انجام بدین و بیمه بیکاری نداره

بیمه اختیاری ماهانه 250 هزار تومان » معاینات اولیه پزشکی داره و نیاز به پایان خدمت و یا حداقل یک سال سابقه بیمه داره و دفترچه درمانی رو هر چندتا باشه میدن

من پایان خدمت ندارم، کارت معافیت غیر پزشکی دارم

اما سوال من اینجاست که:

من میخوام بیمه اختیاری ماهانه 250 تومن رو واریز کنم، اما میگن نمیشه باید پایان خدمت داشته باشی و یا حداقل یک ماه باید سابقه بیمه اجباری داشته باشی

میگم چند ماه بیمه مشاغل آزاد بگیرم بعد بیام به اختیاری بازم قبول نمی کنند  و می گن باید سابقه قبلی بیمه داشته باشی تا بتونی بیمه اختیاری بشه

در این خصوص نیاز به راهنمائی دارم

آخه من کسی رو ندارم که یکی دو ماه بیمه برام رد کنه

چیکار باید بکنم؟

ممنون میشم راهنمائیم کنید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

 شرط بیمه اختیاری داشتن سابقه بیمه اجباری در سنوات قبل میباشد و میتوانید با اشتغال در یک کارگاه به مدت محدود نسبت به بیمه نمودن خود اقدام و پس ا ان اقدام به بیمه نمودن اختیاری خود نمایید با کارشناسان بید برگ وقت مشاوره تلفنی بگیرید تا راهکار های دیگر نی به شما ارایه گردد