در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
باسلام.ببخشیدمزاحم شدم .

بنده دامداری دارم که پروانه اش بنام خودمه وتمام کارهاشوخودم انجام میدم ونیازی بهه کارگرندارم آیامیتونم خودم روبیمه کنم وحق بیمه کارگری پرداخت کنم نه حق بیمه کارفرمایی؟درصورتی که میشه خودم روبیمه کنم حق بیمه اش چقدره؟

سپاس ازشما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورتی که سن شما کمتر از 50 سال باشد و سابقه قبلی حداقل یکماه داشته باشید یا کارت پایان خدمت بدون معافیت می توانید بیمه اختیاری با نرخ 27 درصد قرارداد ببندید و دستمزد شما چنانچه قبلا سابقه داشته باشید براساس میانگین دستمزد 360 روز آخر توسط سازمان تامین اجتماعی تعیین میگردد در غیر اینصورت حق انتخاب با شماست به شرطی که بین 1111000 تومان تا 7 برابر آن باشد.

البته با حداقل دستمزد ماهانه حدود 300000 تومان در ماههای 30 روزه میباشد و در گرفتن دفترچه درمان جهت افراد تحت تکفل محدودیت هم ندارد.

در صورتی که بیمه قبلی ندارید و یا سربازی هم نرفتید و سن شما کمتر از 50 سال است میتوانید بیمه حرف و مشاغل آزاد شوید که نرخ های متفاوت دارد 12 ، 14 و 18 درصد به اضافه سرانه درمان برای هر یک از افراد تحت تکفل که در سال 97 برابر44000 میباشد.

برای نرخ 12 درصد با حداقل دستمزد حدود 137000 تومان است اگر درمان بخواهید برابر حدود 181000 تومان میشود و ...

پیشنهاد من به شما در صورت داشتن شرایط بیمه اختیاری این بیمه میباشد.