در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (170 امتیاز)
سلام ممنون از لطفتون

میخواستم بدونم مراحل اداری برای رد کردن بیمه اختیاری به ترتیب چیست ؟ چه کار هایی باید انجام داد و به چه شعبه ای از تامین اجتماعی باید مراجعه کرد ؟
2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بیمه اختیاری با داشتن یکماه سابقه بیمه قبلی یا داشتن کارت پایان خدمت بدون معافیت امکان پذیر است.

حداکثر سن ۵۰ سال و در صورت مازاد  سنی باید دارای سابقه بیمه به هم اندازه مازاد سنی داشته باشید.

مراجعه به نزدیکترین شعبه محل زندگی.

نامنویسی و اخذ شماره بیمه و در صورت سابقه قبلی ارائه درخواست جمع آوری سابقه.

مراجعه به واحد فنی و ارائه درخواست بیمه اختیاری

انجام معاینات پزشکی در مراکز طب کار

عقد قرارداد و دریافت فیش حق بیمه از تاریخ درخواست و پرداخت در مهلت قانونی.

اخذ کد کاربری جهت پرداخت اینترنتی.