در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (170 امتیاز)
با سلام

آقایی هستم ۵۴ ساله با ۱۷ سال سابقه میخواهم بیمه اختیاری رد کنم تا سابقه بیمه ام ظرف چند سال آینده به بالاتر از ۲۰ سال برسد و زمانی که ۶۰ ساله شدم بتوانم  با ۳۰ روز حقوق بازنشسته شوم.

لطفا مراحل اقدام برای رد کردن بیمه اختیاری را شرح کامل دهید زیرا کارمندان محترم تامین اجتماعی حرف نمی زنند فقط و فقط یک کاغذ می دهند می گویند پر کنید .....خواهش می کنم توضیح دهید .

ممنون از لطف و محبت شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

در بیمه اختیاری، خانم ها با 55 سال و آقایان با 60 سال سن و با داشتن حداقل 10 سال یا 20 سال سابقه می توانند مستمری بازنشستگی دریافت نمایند. اما با توجه به اینکه مبلغ مستمری بازنشستگی تابع مدت سابقه و میانگین دستمزد آخرین دو سال بیمه پردازی است، در نتیجه، هر چه مبلغ میانگین آخرین دستمزد دو سال بیشتر باشد و از طرف دیگر، نظر به اینکه در فرمول محاسیه مستمری بازنشستگی مخرج کسر 30 می باشد، پس هر چه صورت کسر(مدت سابقه به سال) بیشتر باشد، مستمری بازنشستگی دریافتی شما بیشتر خواهد بود.

فرمول محاسیه مستمری بازنشستگی:

برای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آیدبه این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد.