در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام، اينجانب از سال ٨١ تا ٩٥ داراى سابقه بيمه تأمين اجتماعى مى باشم كه تقريباً ٨ سال براى من سابقه بيمه منظور شده است، در طول اين دوره براى چند ماهى در بعضى از سال ها بيمه نداشتم ولى مشغول به خدمت بودم بصورت آزاد و به همين خاطر سابقه بيمه ام از دوران كارى ام كمتر شده است، مى خواستم ببينم آيا ميشه براى اون ماه ها يا سال هايى كه بيمه نبوده ام، بيمه رو بخرم يا نه؟ تا سابقه بيمه ام براى سال هايى كه بصورت كامل بيمه نبوده ام، كامل شود. اگه راهى هست ممنون ميشم كه راهنمايى بفرماييد، ممنون
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام اگر شما اسناد ومدارکی در دست دارید که ادعای شما رو در آن ماههایی که حق بیمه برایتان واریز نشده میتوان با شکایت علیه کارفرما ادعای خود را اثبات نمود