در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید.

بنده دارای 19 سال سابقه بیمه در مشاغل آزاد مختلف دارم. قبلا درکفاشی وفعلا در تاکسیرانی حق بیمه واریز میکنم.

درفروردین 1400 به سن 60 سالگی میرسم. به نظر شما با 19 سال سابقه وسن60 بازنشسته بشم ویا حق بیمه واریز کنم تا 20 سال سابقه تکمیل بشه.

آیا از نظر پرداخت حقوق ومزایای بازنشستگی زیاد با هم فرق دارند. ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

شرایط بازنشستگی با 20 سال سابقه برای آقایان و خانم ها به شرح زیر است:

فهرست موضوعات:

  • شرایط و حقوق بازنشستگی آقایان با 20 سال سابقه
  • شرایط و حقوق بازنشستگی خانم هابا 20 سال سابقه
  • ماده 111 قانون تامین اجتماعی

شرایط و حقوق بازنشستگی آقایان با 20 سال سابقه

شرایط بازنشستگی با حقوق کامل برای آقایان به این صورت است که چناچه سن فرد به 60 سال برسد و 20سال سابقه داشته باشد با حداقل حقوق یعنی 30 روز در ماه بازنشسته میشود. اما در صورتی که کمتر از 20 سال سابقه داشته باشد به ازای هر سال سابقه یک روز حقوق به او تعلق میگیرد. به عنوان مثال با 19 سال سابقه 19 روز حقوق به وی تعلق می گیرد.

بیشتر بخوانید: چند سال سابقه بیمه دارم

شرایط و حقوق بازنشستگی خانم ها با 20 سال سابقه

شرایط بازنشستگی با حقوق کامل برای خانم ها به این صورت است که چناچه سن فرد به 55 سال برسد و 20سال سابقه داشته باشد با حداقل حقوق یعنی 30 روز در ماه بازنشسته میشود. اما در صورتی که کمتر از 20 سال سابقه داشته باشد به ازای هر سال سابقه یک روز حقوق به او تعلق میگیرد. به عنوان مثال با 19 سال سابقه 19 روز حقوق به وی تعلق می گیرد.

ماده 111 قانون تامین اجتماعی

چنانچه آقایان  60 سال سن و 19 سال و 11 ماه سابقه داشته باشند تقریبا با 20 روز حقوق در ماه بازنشسته می شوند و خانمها چناچه 55 سال سن و 19 سال و 11 ماه سابقه داشته باشند تقریبا با همان 20 روز حقوق در ماه بازنشسته می شوند اما در صورتی که با 20 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی بازنشسته شوید مشمول ماده 111 قانون تامین اجتماعی می شوید بنابراین بهتر است با 20 سال سابقه بیمه بازنشسته شوید