در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام

با 60 سال سن و 18 سال و 2 ماه سابقه پرداخت بیمه که در حال حاضر 7 سال آن بیمه قالی بافی می باشد ، چگونه می توانم سوابق خود را به 20 سال برسانم تا حقوق بازنشستگی بگیرم ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

درشرایط حاضر با سن 60میتوانید نسبت به بازنشستگی اقدام نمایید اما بدلیل سوابق زیر 20سال به مدت سوابق موجود امکان برخورداری از مزایایی بازنشستگی برای شما میسر میباشد و بعبارت دیگردر زمان بازنشستگی 18 روزحقوق تعلق میگیرد امکان خرید سوابق به اینده و اضافه نمودن به سوابق موجود ممکن نمیباشد میتوانید جهت ایجاد سوابق درصورتی که بیمه اجباری پرداخت مینمایید از بیمه بیکاری بهرمند شوید وبعد از تکمیل 20سال سابقه اقدام به بازنشستگی نمایید