در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام

 من تا تیرماه آینده به سن 60 سالگی و با 18 سال سابقه بیمه خواهم رسید و قبلا 6 سال از 77 تا 83 راننده تاکسی بوده و تاکسی و دفترچه تاکسیرانی داشته ام و در طی این مدت فقط 6 ماه بیمه خوداشتغالی پرداخت نموده ام الباقی پرداختی حق بیمه از طرف شرکت های خصوصی پرداخت شده است و از طرف تاکیسرانی چیزی پرداخت نشده

با توجه به قانون 20 سال سابقه بیمه و 60 سال سن آیا میتوانم کسری دو سال را خریداری نمایم تا با 30 روز حقوق بازنشسته شوم .

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

درشرایط حاضر با سن 60میتوانید نسبت به بازنشستگی اقدام نمایید اما بدلیل سوابق زیر 20سال به مدت سوابق موجود امکان برخورداری از مزایایی بازنشستگی برای شما میسر میباشد و بعبارت دیگردر زمان بازنشستگی 18 روزحقوق تعلق میگیرد امکان خرید سوابق به اینده و اضافه نمودن به سوابق موجود ممکن نمیباشد میتوانید جهت ایجاد سوابق درصورتی که بیمه اجباری پرداخت مینمایید از بیمه بیکاری بهرمند شوید وبعد از تکمیل 20سال سابقه اقدام به بازنشستگی نمایید