در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام خدمت دکتر ذلقی وهمکاران محترم

بنده طی پرسش و پاسخ های مکر از سایت محترم اقدام به انجام امور بازنشستگی نموده ام و اکنون بعد از گذشته 3 ماه جواب فرم مشاغل سخت و زیان آوره بنده در هیئت بدوی استان به تایید رسیده و چون بنده 16سال و چند ماه در مشاغل سخت مشغول به کار میباشم وهمه این 16سال و چند ماه تایید گردیده است

وهمچنین 12سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی را در مشاعل عادی دارم که با عنایت به قانون بنده مجموع سنوات عادی وسخت وزیان آورم به 35سال میرسد تقاضای بازنشستگی را به شعبه تامین اجتماعی محترم ارائه نموده ام ولی کارمند محترم تامین اجتماعی میفرمایند که شما باید 20سال سابقه مشاغل سخت را داشته باشید تا بتوانید بازنشسته شوید

خواهشمند است راهنمایی بفرمایید که بنده مستحق برخورداری از مزایای بازنشستگی هستم یا خیر

با سپاس وکمال احترام
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

وفق تبصره ٣ ماده ٧٦ قانون تأمین اجتماعی بیمه شدگانی که دارای ٣٥ سال سابقه پرداخت پرداخت حق بیمه باشند می توانند بدون در نظر گرفتن شرط سنی مقرر در قانون تقاضای بازنشستگی نمایند.