در سختی کار و مشاغل سخت توسط (250 امتیاز)
با سلام کارشناسان محترم بیدبرگ

من بیست سال سابقه سختی زیان اور دارم 14 ماه سابقه بیمه بیکاری و 2سال بیمه سربازی حالا کارگاه من به علت ورشگستکی تعطیل شد و بد بختی من این است که یکسال از این 20 سال سختی زیان اور در نانوای جز عنوان شغل عادی  است و من بیمه ام در حال فطع شدان است دوستان گل بید برگ کمک کنید که ایا در قانون راهی نیست که باز نشستگی من خراب نشود
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام اگر شما بیست سال سخت وزیان آور داشته باشید ده سال هم ارفاق به شما تعلق میگیرد وجمعا میشود ۳۰سال ودوسال وسه سال هم بیکاری وسربازی میشود که جمعا ۳۳سال میشود اگر شما ۵۰سال سن داشته باشید میتوانید بازنشسته شوید