در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

اینجانب در حرفه تراشکاری سه جا مشغول به کار بودم. دو جای ان عنوان شغلی تراشکاری وارد شده ولی یکی به مدت چهار سال کارگر ساده وارد شده است.

به مدت 22 سال و هشت ماه سابقه بیمه دارم که سه سال ان بیمه بیکاری و دو سال جبهه وخدمت سربازی است و سن بنده 53 سال است

با این شرایط بازنشسته میشوم؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما اگر سختی کارتان از نظر کمیته سخت وزیان آور تایید بشوند وبه ازای هر سال شش ماه ارفاق تعلق میگیرد اگر جمع سوابق وارفاقها به ۳۰سال برسد میتوانید بازنشسته شوید