در سایر توسط
با سلام ؛
آیا برای بازنشستگی با 42 سال سن و 20 سال سابقه پرداخت بیمه حتماً باید عنوان شغلی کارگر باشد ؟ در محلی که من مشغول به کار هستم کارمند محسوب می شویم ( اداره نیمه دولتی ) ولی طبق قوانین بیمه تأمین اجتماعی بیمه برای ما محاسبه و پرداخت می گردد و براساس قانون کار حقوق پرداخت میگردد . نحوه اقدام بنده به چه صورتی است آیا بابد حتماً از طریق دیوان عدالت اداری و ماده 2 قانون کار اقدام کنم یا نیازی نیست ؟ قبلاً از راهنمایی تان سپاسگزاری می نمایم .
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برای بازنشستگی با این شرایط فقط لازم است که این 20 سال سابقه به صورت بیمه اجباری (مشمول قانون کار) واریز شود و اسم و عنوان شغلی در این بازنشستگی تاثیری ندارد

  • زنان بیمه شده مشمول قانون کار با ۲۰ سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه و ۴۲ سال سن با ۲۰ روز حقوق می توانند بازنشسته شوند.

اطلاعات بیشتر در :

 شرایط بازنشستگی