در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام ممنون از سایت خوبتون بنده 42 سال سن و 22 سال سابقه دارم آیا برای بازنشتگی سابقه به 25 سال افزایش پیدا کنه بعد میتوان درخواست داد یا الان باید اقدام کنم لطفا راهنمایی کنید 25 سال سابقه با 45 سال سن بهتر هست یا 22 سال 42 سال
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام هرچه سابقه بیمه بیشتر باشد حقوق پرداختی نیز متناسب با آن بیشتر می  شود

اگر 20 سال از سابقه پرداختی بیمه شما اجباری باشد می توانید از سن 42 سالگی در خواست بازنشستگی دهید

مطمینا با 25 سال سابقه مبلغ بازنشستگی بیشتر دریافت خواهید کرد البته در هر دو صورت حقوق دریافتی شما نباید کمتر از حداقل های قانونی وزارت کار باشد

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی