در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام

من یک خانم کارمند رسمی در یک شرکت دولتی با 19 سال سابقه بیمه و بالای 42 سال سن هستم که بیمه تامین اجتماعی داریم اما تابع قانون خدمات کشوری هستیم. دو سوال داشتم:

  • اول اینکه ایا امکان بازنشستگی با 20 سال سابقه در دستگاه مزبور وجود دارد؟
  • دوم اینکه اگر بنده سنواتم را از مجموعه فوق بازخرید کرده و در یک دستگاه خصوصی مشمول قانون کار بمدت 1 سال مشغول بکار شوم میتوانم بارنشسته شوم؟
  • سوم اینکه چه شرکتهایی مشمول قانون کار محسوب می شوند؟

ممنون از پاسخگویی شما

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

شما شرایط سنی بازنشستگی با 20سال را ندارید و باید بالای55سال داشت

شرکتهای بخش خصوص مشمول قانون کار میباشند