در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)

سلام ، لطفا من را راهنمایی کنید .

من 20 سال تمام در اداره دولتی کار کرده ام ولی 5 سال به عنوان کارمند شرکتی زیر نظر همین اداره دولتی کار کرده ام که این 5 سال جزو سنوات شرکتی در حکم درج شده است ، حالا با داشتن 43 سال سن و 20 سال تقاضا بازنشستگی کرده ام که موافقت نشده ؟!

اداره دولتی می گوید فقط 15 سال سابقه مورد تایید است و 5 سال فقط در زمان حقوق بازنشستگی محاسبه میشود و الان با 15 سال سابقه شامل بازنشستگی نمی شوم ، بیمه من تمام مدت تامین اجتماعی بوده .

 حالا سازمان تامین اجتماعی می گوید مشکلی برای بازنشستگی ندارم ولی باید از اداره دولتی بیرون بیایم و با چند ماه پرداخت بیمه از یک شرکت خصوصی بازنشسته شوم .

 حالا تکلیف سنوات خدمتی من چه می شود و کدام ارگان پرداخت می کند ؟

 چطور باید از اداره دولتی بیرون بیاییم ؟با استعفا ؟ با اخراج ؟

چطور و تکلیف مبلغ سنوات پایان کار چه می شود ؟

 لطفا من را راهنمایی کنید ،

 اصلا شرایط ادامه کار ندارم و الان یک سال هست در مرخصی بدون حقوق هستم ، هنوز راه حل و جوابی از هیچ ارگانی ندارم . چکار کنم

1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

احتمالا ، با توجه به اینکه اداره شما دارای نظام استخدامی خاص بوده و مشمول قانون کار و قوانین استخدامی آن نمی باشد لذا امکان بازنشستگی به این طریق وجود نخواهد داشت

منظور از خروج از اداره دولتی فرقی نمی کند

پرداخت کننده سنوات خدمتی ، اداره مطبوع می باشد و از ان طریق باید اقدام گردد