در بازنشستگی و مستمری توسط
من بیست هشت سال بیمه کارگری دارم سخت زیان اور هم دارم پنجاه سال سن دارم ایا مینوانم بازنشست شوم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام درصورتی که مجموع سوابق شما با احتساب مشاغل سخت و زیان آور از 30 سال بیشتر شود می توانید در خواست بازنشستگی دهید در غیر اینصورت یا باید سابقه خود را به 30 رسانده (با پرداخت بیمه اختیاری یا اشتغال در جایی به مدت دوشال) تا از بازنشستگی استفاده نمایید یا تا 60 سالگی صبر نمایید تا بازنشسته شوید (این موارد برای آقایان می باشد)

  • هر سال سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان آور، یک و نیم سال محاسبه خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی