در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام آیا میتوانم با 16سال سابقه بیمه کارگر عکاسی که هشت سال به عنوان چاپ کن تاریکخانه بودم که جزو مشاغل سخت و زیان آور است و مابقی به عنوان کارگر ساده عکاسی بدون وقفه مشغول به کار در عکاسی بودم مابقی سابقه را خریداری نمایم آیا در حال حاضر8سال کاردر تاریکخانه جزو مشاغل سخت وزیان اور محسوب میشود و به سابقه بیمه ام اضافه میشود لطفا راهنمایی کنید چگونه و چقدر باید پرداخت نمایم تا بازنشستگی شامل حال اینجانب شود وبا توجه به 8سال کاردرتاریکخانه دچار ناراحتی عصبی شده ام
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام هر سال مشاغل سخت و زیان آور یکسال و نیم محاسبه می شود و در صورتی که 4 درصد اضافی حق بیمه مشاغل سخت وزیان آور را کارفرما به حساب تامین اجتماعی ریخته باشد و ان 8 سال جزو مشاغل سخت و زیان مورد قبول قرار گیرد شما می توانید با سابقه 20 سال پرداخت حق بیمه در سن 60 سالگی (برای بانوان 55 سالگی) با 20 روز حقوق بازنشسته شوید

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بازنشستگی