در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

پدر من 24 سال سابقه  داره که 16 سال در شغل سخت و زیان اور مشغول بوده  و سختی کار  تایید و تمام مبلغ از طرف کارفرماها پرداخت شده و بقیه سوابق عادی بوده و سختی کار ندارد.

در مجموع 32 سال سابقه کار کار دارد و سن پدرم 54 سال است.آیا با این شرایط شامل بازنشستگی میشود؟ضمنا سوابق پدرم به صورت متناوب پرداخت شده.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام

با سابقه ارفاقی ۳۲سال پرداخت حق بیمه عادی وسخت وزیان اور وحداقل ۵۰ سال سن می توانید درخواست بازنشستگی دهید .