در سختی کار و مشاغل سخت توسط (140 امتیاز)
با دارابودن 47 سال و داشتن 35 سال سابقه تلفیقی و پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی در مشاغل سخت و زیان آور و عادی و خرید خدمت سربازی چند روز مستمری بازنشستگی در ماه میگیرم ،درضمن دومین باری است این سئوال را مطرح کرده ام وجوابی ندادید .با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورتی که کل سوابق شما 35 سابقه باشد و تایید گردد شما 35 روز حقوقی براساس میانگین دستمزد 720 روز گذشته دریافت می نمایید.