در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من کارمند دانشگاه هستم که 21 ساله که شاغل هستم ولی حدود 20 سال سابقه بیمه بیشتر ندارم چون شرکتی بودم و بیمه من در فواصلی قطع شده بود. الان قراردادی هستم و بیمه به صورت دائم پرداخت میشه آیا من میتوانم با 20 روز حقوق و 42 سال سن بازنشسته شوم . اینطور که شنیدم میگن که چون کارمند هستم این بازنشستگی به من تعلق نمیگیره و مخصوص کارگران هست در ضمن بیمه من تامین اجتماعی هست
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه شما تحت پوشش قانون کار باشید میتوانید با20سال سابقه و42سال سن بازنشسته شوید