در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام مادر من ۴۲ سال سن دارند و ۱۸سال سابقه پرداخت بیمه قالیبافی بصورت مرتب دارند. حتی یک روز هم اقساطشون رو دیر پرداخت نکردند. با توجه به اینکه ایشون سنشون ۴۲ هست ایا میتوانند ۲سال بیمه خریداری کنند و سابقشون به ۲۰ سال برسه و مشمول قانون ۲۰سال سابقه و ۴۲ سال سن بشوند و حقوق ۲۰ روز بهشون تعلق بگیره؟؟؟متشکرم از پاسخگوییتون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام قانون ۴۲سال سن وبیست سال سابقه برای افرادی که مشمول قانون کار هستند میباشد تنها راه بازنشستگی برای مادرتان این است که از حالا به بعد از طریق کارگاههایی که مشمول قانون کارهستند بیمه بپردازند که بتوانند دو سال دیگر بازنشسته شوند