در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 بنده ۴۸ سال دارم و ۲۰ سال سابقه کار و دوسال خدمت سربازی ؛
۱- اگر بنده به هر دلیل از کار بیکار شوم و مشمول حقوق بیکاری شوم چه مدت حقوق بیکاری دریافت میکنم؟
۲- با توجه به سوابق کاری و سنم مشمول بازنشستگی می شوم ( باتوجه به ۲۲سال پرداخت بیمه مثلا بازنشسته بشوم میتوانم ۲۰ روز حقوق بازنشستگی دریافت کنم؟
۳- در صورت دریافت بیمه بیکاری , تاثیری در دریافت حقوق بازنشستگی بنده دارد یا خیر؟ به عبارتی سوالم اینگونه مطرح میکنم: اگر من بیمه بیکاری بگیرم و بعد از آن مشمول بازنشستگی شوم مبلغ دریافتی حقوق بازنشستگی چگونه محاسبه می شود
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

اول: اگر کل سابقه شما مشمول بیمه بیکاری بوده و تا کنون استفاده نکرده اید؛ 3 سال

دوم:خیر شرایط بازنشستگی را ندارید.اگر سوابق شما سخت و زیان آور نباشد و جانباز هم نباشید، 8 سال دیگر بازنشسته می شود

سوم:با توجه به بند دوم شما 5 سال بعد از دریافت مقرری بیکاری باید اشتغال داشته باشید لذا طبق مقررات حقوق 2 سال آخر اشتغال شما برای مستمری محاسبه می شود.