در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در سال ۸۴ تحت عنوان مدیرفنی، به استخدام شرکتی تازه تاسیس در آمدم و از همان ابتدا بیمه شدم. پس از چند ماه با نظر هییت مدیره، من مدیرعامل آن شرکت شدم و همچنان هم درگیر امور فنی بودم و بیمه من هم با مبلغی بالاتر تحت عنوان مدیرعامل رد میشد.

تا سال ۹۵ که بنا به تصمیم هییت مدیره، شخص دیگری مدیرعامل شد و من هم به سمت رییس هییت مدیره و عضو موظف و همزمان با حکم قائم مقامی مدیرعامل، در همان شرکت ادامه کار دادم و اسم من همچنان در لیست بیمه بود تا سال گذشته که قطع همکاری کردم.

بصورت شفاف میخواهم بدانم که آیا برای کل این دوره ۱۱-۱۲ سال، سنوات به من تعلق میگیرد یا خیر.
توضیح اینکه در تمام این سالها که مدیرعامل بوده ام، من قرارداد استخدامی تمام وقت سالیانه با شرکت داشتم که امضا کننده ان در طول مدت مدیرعاملی من رییس هییت مدیره بوده است. در چند ماهی هم که مدیرعامل نبوده ام، قرارداد استخدامی تمام وقت من را مدیرعامل امضا کرده است.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - مدیران عامل وشخصیت های حقوقی شرکت ها بدلیل عدم وجود ارکان کار و همچنین جایگاه حقوقی که دارند مشمول قانون کارنبوده و کارگرمحسوب نمی شوند.

ارکان کار عبارت است از :  1 - تبعیت حقوقی 2 - تبعیت اقتصادی 3 - انجام کار بصورت شخصی