در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

باتوجه به اینکه کارفرمای اینجانب هر سال سنواتم را پرداخت کرده و اینجانب 14 سال سابقه کار دارم و بعد از پایان قراردادم قصد استعفا دارم آیا کارفرما ملزم به پرداخت مابه التفاوت سنوات این 14 سال نسبت به پرداخت سنوات پرداخت شده میباشد یعنی پرداخت سنوات طبق آخرین حقوق از ابتدای همکاری با شرکت
3 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

به نظر بنده خیر،زیر شما سنوات خود در پایان هر سال دریافت کرده اید