در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)

با سلام

در قرار داد امسال شرکت در فرم قرارداد گزینه پرداخت سنوات حذف کرده ولی عیدی و پاداش متعهد شده ایا با امضا کردن این قرار داد میتواند بر علیه ما استفاده کند و از پرداخت سنوات ممانعت کند

2 پاسخ
توسط (820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام.

خیر

حق سنوات بر اساس ماده ۲۴ قانون کار همچنین بر اساس قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و سرمایه گذاری مالی، جزو مواردی هست که کارفرما می بایست در زمان اتمام قرارداد کار به کارگر پرداخت نماید. بنابراین درج یا عدم درج آن در متن قرارداد کار هیچ تاثیری در الزام پرداخت آن نخواهد داشت.

اشکان خواجه دادی- کارشناس روابط کار