در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

آیا هیات حل اختلاف می تواند اخراج را غیر موجه تشخیص دهد، اما حکم بازگشت به کار صادر ننماید؟

طبق ماده 29 قانون کار و

همچنین ماده 165 قانون کار و

همچنین ماده 67 آیین دادرسی کار و

 ماده 37 آئين رسيدگي و چگونگي تشكيل جلسات هياتهاي تشخيص و حل اختلاف  موضوع ماده 164 قانون كار

هیات حل اختلاف موظف است در صورتیکه اخراج کارگر را غیر موجه تشخیص دهد، رای بازگشت به کار برای کارگر اخراج شده صادر نماید.

آیا هیات حل اختلاف میتواند  اخراج کارگر را غیر موجه تشخیص دهد، اما  رای بازگشت به کار صادر ننماید؟

اتفاقی که برای من افتاده است همین است.

هیات حل اختلاف اخراج اینجانب را غیر موجه تشخیص داده ،اما رای بازگشت به کار صادر نکرده است و

حق السعی ایام تعلیق را هم برای من حساب نکرده است.

آیا این رای قانونی است؟

بر اساس کدام قانون؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در صورت احراز غیر موجه بودن اخراج کارگر توسط مراجع حل اختلاف بایستی بازگشت به کار کارگر همراه با محاسبه حقوق و مزایای ایام بلاتکلیفی در رأی ذکر شود. در غیر اینصورت می توانید ظرف مدت سه ماه در دیوان عدالت اداری به رأی اعتراض کنید