در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
راي صادره هيات حل اختلاف در نوبت اول بازگشت به كار و پرداخت حق السعي بوده است  ولي كارفرما براي بازگشت به كار محل و شرايط جديدي را براي كارگر مشخص نمود كه با شرايط قبلي همطراز نبوده است و مورد قبول كارگر نبوده است ولي كارفرما به اداره كار درخواست جلسه مجدد هيات اختلاف مبني بر ترك كار كارگر را كرده است.

امكان اينكه حق السعي صادر شده در راي اول از بين برود وجود دارد؟ و
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

اندکی ابهام در طرح سوال شما وجود دارد که نیاز به تصحیح دارد.

مرجع رسیدگی به اختلافات کارگر و کارفرما هیات تشخیص (هیات بدوی) و هیات حل اختلاف (تجدید نظر) هستند.

به نظر می رسد در سوال شما هر دو هیات به اشتباه حل اختلاف ذکر شده است.

در صورتی که کارفرما شرایط و محل کارگاه را به نحوی تغییر دهد که از مصادیق تغییر اساسی وضعیت شغلی باشد معمولا این موضوع در هیات های تشخیص و حل اختلاف پذیرفته نمی شود. به همین خاطر در آرایی که بازگشت به کار صادر می شود قید می شود : ابقا به کارگر به شغل قبلی یا همطراز و با شرایط قبلی"

ضمنا کارگر موظف است پس از اخذ رای هیات تشخیص فوراً مبنی بر بازگشت به کار به محل کار خود مراجعه نمایدو در صورت عدم پذیرش ایشان توسط کارفرما و راه ندادن ایشان به کار به اداره کار مراجعه کنند و فرم " امتناع کارفرما از پذیرش کارگر" را تکمیل نموده و به ثبت دبیرخانه اداره برسانند و درج در پرونده نمایند.