در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
با سلام. در رای صادره هیات حل اختلاف برای ایام بلاتکلیفی ام حق السعی تعیین نشده از طرفی در رای قید شده کارگر از تاریخ 96.11.22 ابقا به کار گردد

در صورت تمکین به این رای و درخواست اجرای رای از دادگستری، بعدا می توانم برای حق السعی ایام بلاتکلیفی در اداره کار طرح دعوی نمایم یا نه؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در واقع حق السعی ایام بلاتکلیفی در دل رأی ابقا به کار می باشد و بایستی پرداخت شود. البه خود هیئت بایستی در رأی صادره ، این مورد را بصورت شفاف ذکر کند. بایستی دادنامه به دقت بررسی شود و در صورت عدم وجود چنین موردی می توان به دیوان اعتراض کرد.