در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

برای جلسه اول رسیدگی به پرونده، دعوتنامه هیات حل اختلاف (مرجع هم عرض) برای خوانده ،توسط مامور پست به کارمند دبیرخانه شهرداری ابلاغ شده و رسید دریافت شده و نماینده شهرداری در جلسه اول رسیدگی حاضر شد، در جلسه دوم رسیدگی باز دعوتنامه هیات به همان کارمند دبیرخانه ابلاغ شده و رسید دریافت شده اما نماینده شهرداری در جلسه دوم رسیدگی حضور نیافته( شهرداری خود آن کارمند دبیرخانه را که مسئول ثبت نامه ها و شماره زدن است را به عنوان گیرنده ابلاغات به مامورین اداره پست معرفی میکند)

بعد از صدور رای ابقا به کاردایم توسط هیات حل اختلاف(مرجع هم عرض)، اکنون کارفرما مدعی شده ابلاغ دعوتنامه واقعی  صورت نگرفته به همین دلیل کارفرما در جلسه حضور نیافته بود و رای صادره غیابی است.و از اداره کار درخواست واخواهی نموده اما اداره کار ، واخواهی را نپذیرفته. آیا ادعای کارفرما درست است که ابلاغ دعوتنامه به صورت واقعی انجام نشده؟ به چه نحو میتوانم از  ابلاغ صورت گرفته دفاع نمایم؟ ( زیرا کارفرما به دیوان نیز اعتراض نموده و عنوان کرده نحوه ابلاغ دعوتنامه واقعی نبوده و رای صادره خلاف قانون است)
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

ابلاغ در هر صورت که به کارفرما رسیده باشد صحیح میباشد و جای نگرانی در خصوص واخواهی کارفرما نمیباشد و حکم صادره اگر برگه ابلاغ در پرونده ضمیمه باشد صحیح و ادم تبعیت رای توسط کارفرما مجدد به اداره کار مراجعه و درخواست حق السعی ایام تعلیق را ارایه داده تا نسبت به ابقا بکار شما باید توسط کارفرما اجرا گر به مدت تعلیق مجدد رای از سوی اداره کار صادر گردد رای ابقا بکار را با صدور اجراییه دادگستری میتوانید به اجرا بگذارید