در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
سلام.اگرکارگری درکارگاه الف طبق حکم ورای اداره کار3ماه حق بیمه دردادنامه برای کارگرصادربشودمطمئناسابقه کارتوسط تامین اجتماعی لحاظ خواهدشدامابیمه بیکاری شامل نخواهدشدبااین اوصاف درکارگاه ب وجدیدنیزطبق حکم ورای اداره کار3ماه حق بیمه نیزدردادنامه برای کارگرصادرشود مجموع کارگاه الف وب جمعا6ماه حق بیمه میشودمنتهاکارفرمای الف شخص دیگروکارفرمای ب شخص دیگرمیباشدایابیمه بیکاری دراین حالت شامل کارگرمیشود؟(باتوجه به اینکه هردوکارفرمادرتاریخ های متفاوت کارگرروازکاراخراج کنند.)
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
از اصلی ترین شرایط بیمه بیکاری ،پرداخت حداقل 6ماه سابقه بیمه متوالی در آخرین کارگاه میباشد.بنابراین با این شرایط ،بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد.