در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (260 امتیاز)
با سلام

شخصی به مدت ۱۴ ماه در یک کارگاه کار میکرد که کارفرما ۱۸ روز لیست بیمه رد کرده بود. خلاصه با استشهاد و پرینت مالی از اداره کار تایید میگیره و کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه ۱۴ ماه می شود.و کارفرما اعتراضی نمی کند. اما زمانی که شخص اجرائیه میگیرد مشخص می شود که کارفرما باید ۲۲ میلیون تومان به بیمه بابت ۱۴ ماه جریمه دهد.کارفرما اعتراض میکند که نتیجه اعتراض می شود ۷ میلیون تومان.دوباره اعتراض میزد که این بار پرونده به تامین اجتماعی یا اداره کار استان می رود و نتیجه می شود ۶/۴۰۰ میلیون تومان.

کارگر ابلاغیه اجرایی را از طریق مامور تامین اجتماعی به کارفرما ابلاغ میکند اما کارفرما پرداخت نمی کند و به دیوان عدالت اعتراض میزند.

سوال : وقتی که کارفرما در مرحله هیات تشخیص و حل اختلاف اعتراض نکرده است و رای هم در مرحله حکم اجرائیه است.چگونه می تواند به دیوان اعتراض بزند.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام

باستناد تبصره ۲ ماده ۱۶ قانون تشکیلات دیوان عدالت اداری کارفرما از تاریخ ابلاغ احکام مراجع حل اختلاف قانون کار ظرف ۳ ماه می تواند از حکم صادره به دیوان عدالت اداری درخواست تجدید نظرخواهی نماید