در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
میزان حقوق توافقی و دریافتی من تقریبا دوبرابر لیست بیمه ای که شرکت به اداره بیمه اعلام میکنه است, یعنی شرکت حداقل حقوق اداره کار را به عنوان بیمه رد میکنه, اکنون اعلام داشته که تسویه کنم و از کار اخراجم کردند,
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
باید بر اساس قرارداد و حقوق دریافتی محاسبه و پرداخت شود. ضمن اینکه کارفرما در ارسال حق بیمه مرتکب تخلف شده است