در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

با سلام برای گرفتن سنوات اگر دوسال از پایان کار گذشته باشد میشود اقدام کرد؟؟؟؟؟

بنده برای 5 سال مداوم برای شرکتی کارمیکردم در لیست بیمه سه سال با یک کد کارگاه و 2 سال با کد کارگاه دیگری بیمه شدم.کارشناس شما فرمودن(شما باید از تمام شرکت هایی که قرارداد داشتید یا لیست بیمه ارسال شده شکایت کنید) باید جدا جدا شکایت کنیدالان اگر  جدا جدا شکایت کنم میتونم به نتیجه برسم!! یا اینکه فقط یکیش رو میتونم مطالبه کنم. باتشکر و امتنان فراوان

1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
ممکن است کد کارگاه متفاوت باشد اما کارفرما یکی باشد. در این صورت بایستی از همان شرکت که با 2 کد متفاوت بیمه ارسال کرده است شکایت کنید.