در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

من بیش از 19 سال سابقه دارم و هنوز معلوم نیست که شغلم شرایط سختی را احراز می‌کند یا نه ؟ چنانچه جزء مشاغل سخت احتساب شود در این مدت بایستی از مزایای آن هم بهره‌مند می شدم مثل 5 هفته مرخصی بجای 4 هفته تکلیف سال‌های گذشته چیست ؟ و اگر باقی خدمت از مزایای مذکور بخواهم استفاده نمایم چه اقدامی می بایست انجام شود ؟ سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
فعلا شغل شما سخت وزیان اور شناخته نشده است.بنابراین فعلا امتیازی به شماتعلق نمیگیرد.
به محض تایید فقط میتوانید از امتیازات آن استفاده کنید.

ودرموردذخیره مرخصی چون از مزایای پایان کار است،فعلا باتوجه به اشتغال شماقابلیت پیگیری ندارد.