در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
حقوق ثابت 1300000 میگرفتم  در سال 96 بعد از اخراج شکایت کردم هیات رای داده چون بیشتر حداقل میگرفتم  بن و حق مسکن جز همین حقوق بوده

چهار سال سابقه دارم هیات چه مبنایی را باید مد نظر قرار دهد قراردا تک برگ پیش کار فرما دارم ارایه نمیدهد
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که نموانید اثبات کنید که حقوق پایه شما بیشتر از حد اقل بوده ، هیئت رسیدگی کننده همان حداقل حقوق را برای شما در نظر خواهد گرفت.