در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
آیا در حالی که کارفرما عمدا نسبت به تمدید یا عقد قرارداد جدید اقدام نکند و توافق با کارگر برای حقوق و مزایا بصورت شفاهی همان قرارداد مکتوب قبلی باشد (که در آن مبالغی علاوه بر حقوق پایه، عیدی ، پاداش و سنوات توافق شده)، کارگر می تواند برای دریافت مبالغ توافق شده در چند ماه کار بدون قرارداد، به آخرین قرارداد موجود برای دریافت کلیه مبالغ توافق شده استناد کند؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام، بله در صورت ادامه همکاری بعد از اتما م اخرین قرارداد کتبی کارگر می تواند   به اخرین قرارداد کتبی که برمبنای حقوق ومزایا دریافت نموده است در مراجع حل اختلاف برای دریافت مطالبات خود استناد کند .