در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من به دلیل دو روز غیبت که با گواهی پزشک همراه بود اخراج شده ام و برای بازگشت به کار شکایت کردم. در جلسه هیئت تشخیص کارفرما ادعا کرد ترک کار کرده ام و بدون هیچ دلیلی حق را به او دادند. درخواست تجدید نظر دادم و در جلسه هیئت حل اختلاف ایشان چند برگ اخطار به دلیل اخلاق بد آورد که به تاریخ چند ماه قبل تا یک سال قبل بود و ادعا کرد قبلا به من اخطار شده در صورتی که چنین چیزی نبوده و برگه ها ساختگیست.   آیا هیئت حل اختلاف به چنین اخطارهایی که به رویت من نرسیده و از طرف من امضا نشده ترتیب اثر میدهد؟  هنوز رای صادر نکرده اند.

سپاس
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ، با ستناد تبصره یک ماده ۲۷ قانون کار در صورتیکه کارگاه فاقد تشکل کارگری شورای اسلامی کار ،نماینده کارگران یا انجمن اسلامی کار باشد تسخیص موجه بودن اخراج با هیات تشخیص می باشد البته در صورت احراز قصور شاکی