در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

کارفرما از دادن حقوق و مزایای من خودداری میکند و قصد شکایت دارم

میخواهم بدانم ملاک تعیین دستمزد در اداره کار چه زمانی است؟

تاریخ درج شده در شکایت نامه یا تاریخ رسیدگی به شکایت و یا تاریخی که کار در آن مقطع انجام شده؟

مثلا اگر من سال 98 برای کارفرما کار کردم و سال 99 از او شکایت کنم دستمزد من را با مبنای سال 99 حساب می کنند یا با مبنای حداقل دستمزد سال 98؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
مبنای محاسبه مزایا و مطالبات به زمان کارکرد است . مزایای پایان کار ( سنوات خدمت ) و مطالبات مانده مرخصی به نسبت آخرین حقوق محاسبه می شود و کلیه مزایای دیگر به نسبت سال کارکردشان محاسبه می شوند