در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

یک پروژه را برای کارفرما بدون قرارداد انجام دادم در موعد تحویل کارفرما از پرداخت کامل مبلغ امتناع کرد و فقط ۳۰ درصد مبلغ آن را پرداخت کرد.

از آنجایی که من پروژه را در نزد خود نگه داشتم تا کارفرما مابقی مبلغ را پرداخت نماید. برای همین کارفرما میخواهد به جرم خیانت در امانت از من شکایت کند.

آیا راهی برای دفاع از خود و احقاق حقوق خود دارم؟
1 پاسخ
توسط (6,060 امتیاز)
با سلام. نگه داشتن پروژه و عدم تکمیل آن ممکن است منجر به مطالبه خسارت از جانب کارفرما شود. زیرا معمولا در قراردادهای پیمانکاری خسارت تاخیر در تحویل پروژه درج می گردد. در خصوص حقوق و مزایا اگر قرارداد پیمانکاری باشد می بایست در دادگاه شکایت خود را مطرح نموده و درخواست کارشناسی بدهید تا اقدامات انجام شده را بررسی نموده و حق الزحمه شما را محاسبه نمایند.