بهترین پاسخ

واداشتن دیگران به انجام دادن کار به صورت اجباری و بدون میل و رغبت خود فرد ، برای اشخاصی که دیگران را به کار اجباری می گمارند ممنوع است ، برای این امر مجازات هایی نیز در نظر گرفته شده است . بر طبق ماده 172 قانون کار:

‌ماده 172 - کار اجباری با توجه به ماده 6 این قانون به هر شکل ممنوع است و متخلف
علاوه بر پرداخت اجرت‌المثل کار انجام یافته و جبران‌خسارت، با توجه به شرایط و
امکانات خاطی و مراتب جرم به حبس از 91 روز تا یک سال و یا جریمه نقدی معادل 50 تا
200 برابر حداقل مزد روزانه‌محکوم خواهد شد هر گاه چند نفر به اتفاق یا از طریق یک
مؤسسه، شخصی را به کار اجباری بگمارند هر یک از متخلفان به مجازاتهای فوق محکوم
و‌مشترکاً مسئول پرداخت اجرت‌المثل خواهند بود. مگر آن که مسبب اقوی از مباشر باشد،
که در این صورت مسبب شخصاً مسئول است.