در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام من چند ۳ساله و چند ماه دستیاردندانپزشک هستم امروز متوجه شدم که بیمه تمام وقت من را به عنوان بیمه منشی رد کرده است و همچنین هیچ وقت به کن حقوق اداره کار نداد الا که این پیام میدهم به من ماهانه سه تومن میدهد چگونه میتوانم برای گرفتن حقم اقدام کنم البته دوسال اول من هم منشی بودم هم دستیار میتونم برای این هم حقی بگیرم ممنون میشم اگه جواب بدید؟

من هنوز که هنوز با دکتر قرار داد ننوشتم این مورد به ضرر من هست؟

روز اول که رفتم گفت حقوق اداره کار و بیمه میدم ولی هیچ وقت حقوق اداره کار نداد و الا هم متوجه شدم بیمه منشی برام رد کرده ؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام در صورتی که حقوق و مزایای شما بابت ساعات قانون کار پرداخت نشده و همچنین عنوان شغلی شما غیر واقع ارسال شده می توانیدبا استناد به مدارک مثبته  در اداره کار طرح دعوی نمایید قابل پی گیری بوده و مشمول مرور زمان نیست